Steffi

Zonder muziek kan ik niet.

Muziek maken is mijn uitlaatklep. Van kinds af aan kan ik het niet laten om mee te neuriën met de radio. Mijn muzikale carrière in een vogelvlucht: Buulse Proms, Bigband Triple B, The Voice of Eindhoven, de Helmondse Musical, en al een lustrum leadzangeres bij Coverband Blush! 

Ik voel me als een vis in het water wanneer ik op de bühne sta en de eerste muzieknoten hoor. Er een feestje van maken, samen met het publiek de voetjes van de vloer tillen, wat wil je nog meer?!?!

Samen met mijn grote liefde en mijn 2 kleine eigenwijze meisjes Sofie en Lisa, woon ik in Noord-Brabant. Maar ik reis graag kriskras door het land om jullie verhaal muzikaal te omlijsten.

0 +
Nummers
0 +
Trouwlocaties
0 +
Vlieguren
Ik treed al op sinds 2008

15

Jaar ervaring

Video afspelen

"Een dag niet Gezongen, is een dag niet geleefd"

Bruiloft

Afscheid

Feesten & Events

Muziek maken is Wegdromen.

Maak een Afspraak met mij!

Ik probeer op mijn website zo veel mogelijk informatie en impressies te geven, maar het kan natuurlijk goed zijn dat je nog vragen hebt!

Welke nummers hebben een bijzondere betekenis voor jullie? Hoe kan ik jullie bruiloft nog specialer maken met live muziek? Sowieso vind ik het erg leuk om kennis te maken. Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden en doorlopen mijn repertoire!